O B A V J E Š T E Nj E
DECEMBARSKI NASTAVNO – ISPITNI ROK ZA OBUKU I POLAGANJE STRUČNOG ISPITA  ŠEFA STANICE TEHNIČKOG PREGLEDA (VODITELJA) I KONTROLORA TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA

I

Pripremna nastava za obuku i polaganje stručnog ispita  šefa stanice tehničkog pregleda (voditelja) i kontrolora tehničke ispravnosti vozila u vanrednom decembarskom nastavno– ispitnom roku počinje 13.12.2019.  godine u prostorijama Saobraćajnog fakulteta u Doboju.

PREDMETI ZA PRIPREMU I POLAGANJE STRUČNOG ISPITA

  1. Poznavanje propisa o tehničkim pregledima, ispitivanju vozila i načinu obavljanja tehničkih pregleda vozila,
  2. Poznavanje vozila,

USLOVI ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA ŠEFA STANICE TEHNIČKOG PREGLEDA VOZILA

Diplomirani inženjer saobraćaja ili mašinstva

USLOVI ZA POLAGANjE STRUČNOG ISPITA KONTROLORA
TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA

Najmanje treći stepen stručne spreme u oblasti mehanike i tehnologije drumskih vozila (automehaničar, vozač motornih vozila, autoelektričar, saobraćajni tehničar, mašinski tehničar odgovarajućeg usmjerenja, eventualna druga zanimanja vezana za tehnologiju drumskih vozila).

OSTALE INFORMACIJE

Po završenom predavanju organizuje se polaganje stručnog ispita u terminima koji odgovaraju kandidatima. Istoga dana nakon polaganja ispita dobija se uvjerenje o položenom stručnom ispitu, odgovarajuća licenca i iskaznica.
Popunjene prijave kandidata za obuku šefa stanice tehničkog pregleda (voditelja), kontrolora tehničke ispravnosti vozila i kandidata za produženje licence (nalaze se u prilogu ovoga obavještenja) pošaljite na faks broj; 053/241-552. Ostalu dokumentaciju iz prijave, donijeti na predavanje.

Kandidatima je obezbjeđena stručna literatura, testovna pitanja i renomirani predavači – profesori našeg fakulteta te učila i praktično izvođenje nastave u laboratorijama fakulteta.

Sve ostale informacije vezane za obuku i polaganje ispita možete dobiti na telefone:
065/855-664, 053/202-093.

Posted in Некатегоризовано | Comments Off on